Матеріал: анодований алюмінієвий сплав, чиста та здорова випічка гарантується Marcato.
Зробити домашнє печиво простіше та швидше, ніж будь-коли!
2 розміри печива: 35/40 або 20/25 мм.
20 форм печива в комплекті.
Як робиться печиво:
1 — Розблокуйте стрижень поршня легким натиском на планку та за допомогою ручки витягніть вгору поршень;
2 - Відгвинтіть нижнє кільце циліндра;
3 — Заповніть циліндр раніше приготованою сумішшю, що сканується в циліндричний батон;
4 — Виберіть один із 14 дисків для формування печива, вставте його в кільце та знову загвинтіть;
5 — Неодноразово натисніть рукою на важіль до рівномірного виступу тіста з диска. Снова очистите диск;
6 — Тримайте екструдер у вертикальному стійкому положенні. Досить одного натискання ручки для отримання каліброваного печива. Повторіть до повної витрати тіста в циліндрі екструдера.
ЗАСТОСУВАННЯ: СМАКУЙТЕ ДИСКИ ЗАПОБІБНО ВИГНУТОВАНО ЗТОРОНІ ВНІЗ.
Застосування насадок:
Виберіть одну з 4 шприц-насадок і встановіть її як описано в пп. 1-2-3 і поверніть нижнє кільце.
Повільно натисніть на важіль і починайте прикрашати, тримаючи руку нерухомою.
Чищення та догляд:
Можна мити водою з мийними засобами (але не в посудомийній машині) циліндр, використані диски та блокувальне кільце.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Призначення форми | Для печива |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Стан | Новий |
- Ціна: 1 390 ₴